Menu

Závodní vítězství na vzduchovém podvozku

 


    

Před několika lety jsme představili video, ve kterém testujeme na závodní trati Ford Mustang, Subaru BRZ a VW Golf R, abychom vám předvedli jak tyto vozy obstojí při porovnání klasických stavitelných podvozků a vzduchového podvozku Air Lift Performance.

Závodní využívání vzduchových podvozků se po jejich hojném a úspěšném nasazování v 60. letech začalo pomalu dostávat do ústraní. Proto jsme se rozhodli, že obnovíme slávu vzduchových podvozků na závodní trati a vyvinuli jsme řadu podvozků Performance Series. Naším ambasadorem ze světa závodních okruhů se pak stal Cody Miles, který závodí v sérii závodů Time Attack. Codyho příběh je ztělesněním hesla #lifeonair neboli život na vzduchu.

Víme, že ideální podvozek musí být schopen každodenního použití bez výrazné ztráty komfortu, měl by umožnit snížení vozu při výstavách a srazech a zároveň by měl být schopen přenášet výkon vozu na limitu závodních tratí. Odtud pochází naše heslo “DRIVE IT. SHOW IT. TRACK IT.”

Cody se s naším heslem okamžitě ztotožnil a dnes s použitím vzduchového podvozku Air Lift Performance doslova ovládá závodní tratě, stanovuje rekordy a strhává na sebe zaslouženou pozornost jak svými jezdeckými vozy, tak i polohou kdy jeho Subaru Impreza STI 2007 v padocku doslova leží na zemi.

Codyho příběh si můžete vychutnat i díky přiloženému videu a třeba i vás bude inspirovat.